22 Eylül 2008 Pazartesi

PASTA YARIŞMASI 2 SONUÇLANDI

EVET ARKADAŞLARIM PASTA YARIŞMASI 2 KATILIMI SONA ERMİŞ BULUNMAKTA ŞİMDİ 4 EKİM AKŞAMINA KADAR OYLAMALARDEVAM EDECEKTİR.
YAPILAN OYLAMADA YANİ SİZİN VERDİĞİNİZ OYLARDA EN ÇOK KİM PUAN ALDI İSE O ARKADAŞIMIZ BİRİNCİ OLACAK VE PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİMİZDE 27. EV SAHİBİ OLACAKTIR.

Yarışmaya katılan tüm dostlara cok teşekkür ediyoruz.
Yarışma boyunca gözlerini bir an olsun bizden ayıramayan dostlar yine bizimle olmaya devam edecekler cünki yeni Porselendemlik Çay Saati Etkinliğimiz başlıyoryeni ev sahibimiz:kendisine başarılar diliyoruz.ve herkesi bu güzel etkinliğe davet ediyoruz.

http://annekizmutfaktayiz.blogspot.com/

Yapılan degerlendirme sonucunda 4.14 oyla Birsel ve İremin http://annekizmutfaktayiz.blogspot.com/
’’ Ananaslı Bademli Kalp Pastası ‘’birinci olurkenbirinci olurken,
ikinci 3,89 oyla Ayten Cappuccinolu Pasta sı http://kutuphanecininmutfagi.blogspot.com/

üçüncü Alkım ın 2,97 oyla Aile pastası oldu ..
http://elmaninkabugu.blogspot.com/

3 yorum:

Adim: Huriye dedi ki...

Sevilcim bak simdi çok uzuldum ben pasta yarismasinin ayin sonuna kadar devam ettigini sanmistim inan ilk kez katilmak istiyordum sansima olmadi,uzuldum ama...iste islerimin yogunlugundan tamamiyle aklimdan çikti...insallah bir daha olurdu bende hiç beceremedigim halde bir pasta yapmaya denerim...tum arkadaslarin ellerine saglik hepsi sahane...neyse bende oyumu kullanagim bari..kocaman opuldun gulum kocamannnn.

Anonymous dedi ki...

Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece. Kadir gecen mübarek olsun..bitanemmm benimm
nurunhobileri
ayşenur

Gelibolu17 dedi ki...

Gün vardır,bin yıldan uzun gelir bize,bir yıl vardır,bir günden kısa gelir bize,bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimize! hayırlı kandiller http://gelibolu17.blogspot.com

 
BLOG designed by