23 Ocak 2009 Cuma

PUDİNG TATLISI


PORSELEN DEMLİKTE 34. HAFTA
177. TARİF ADI: PUDİNG TATLISI
MALZEMELER
1 pk. kakaolu puding
1 pk. vanilyalı puding
2 pk. eti piknik bisküvi (başka çeşitte olabilir)
6 su bard. süt
üzerini süslemek için
Öğütülmüş fındık veya ceviz
YAPILIŞI:
Önce vanilyalı pudingi 3 su bardağı süt ile pişiriyoruz. Su ile durulanmış borcama döküyoruz. Üstüne bisküvileri serelim.
Sonra kakaolu pudingi 3 su bardağı süt ile pişirelim, onu da dökelim bisküvilerin üzerine. Soğumaya bırakalım.
Soğuduktan sonra üzerini öğütülmüş ceviz veya fındık ile servis yapalım. Hindistan cevizi de olabilir.
Afiyet olsun.

0 yorum:

 
BLOG designed by