PORSELEN DEMLİKTE 34. HAFTA
28 .TARİF ADI:KEREVİZ YEMEĞİ
GÖNDEREN:... http://mutfakbereketi.blogcu.com/
KEREVİZ YEMEĞİ
1 tane kereviz
2 tane patetes
1tane havuç
1 tane soğavan
1 kaşık salça
1 çay bardağı haşlanmış nohut
100 gr et veya kıyma
1 kaşık tereyağı
tuz pul biber
yapılışı:
Soğanları ufak küp olarak doğrayıp kıymayla kavuruyoruz. Salcamızı ve daha önce doğradıgımız kereviz, havuç,nohut, patatesi, kereviz yapraklarını ilave edip biraz kavuruyoruz kaynamış suyu pul biberi malzememizin 2 parmak üstüne kadar su koyup, tuzunu ilave edip normal ateşte pişiriyoruz
Mayalı Peynirli Poğaça
-
Mayalı tarifler insanlara biraz zor gibi görünür.
Eğer bazı püf noktalarına dikkat eder iseniz emin olun çok yumuşacık bir
poğaça hazırlayabilirsiniz.
*Ma...
8 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder