24 Haziran 2008 Salı

SICACIK SİMİT GELDİ YERMİSİNİZ....


BU SABAH İŞE GELİRKEN SICACIK SİMİT ALDIM .HEMEN YANINA BİR ÇAY DOMATES SALATALIK HIMM MİS GİBİ BİRDE PEYNİR SEVİS ETTİM ..
BU SICAKTA DOSTLARIM BAŞKA BİR SEY YENMİYOR ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
EN GUZEL YEMEK BU OLSA GEREK ...

11 yorum:

fatosun mutfagından... dedi ki...

oh ablacım valla bende çok severim simit çay..mate çayına devam ediyor musn.ben çok sevdim..eşim göbeğin biraz erimiş diyoo...öptümmm güzel ablam sevgiler

egeli dedi ki...

vallahi haklısın Sevil'cim,nefis görünüyor,geçenlerde Van'ın otlu peynirinden aldım,ilk defa tadına baktım...nefissssssss bir peynir tavsiye ederim ,simidin yanında hele harika olur....iyi geceler canım ...sevgiler

SOFRAM dedi ki...

Canım ne güzeldir, çay eşliğinde simit keyfi, inan pastaya değişmem, nefis bir lezzet, afiyetler olsun canım, sevgilerimle...

Lezzet Gemisi dedi ki...

MMMM... ŞU MEŞHUR İSTANBUL SİMİDİ Mİ YOKSA... EĞER ÖYLEYSE TUTMAYIN BENİİ.... :))))) YALNIZ, BANA BİR FİNCAN ÇAY YETMEZ. BEN EN İYİSİ TERMOSU DOLDURUP GELEYİM. :)

akasyakokusu dedi ki...

sevilcim canım.geldim simitleri bensiz yemeyin haa.ben karper peynirli isterim:))
canım benim sanada eltinede geçmişler olsun.bebişleri kaybetmişsiniz.Rabbim derdi veriyor dermanıda veriyor.ama bizler sınavdan geçiyoruz.elticin kimbilir ne hayaller kurdu hayalide o bebeleri taşıması kan ve can vermesi kolay değil.
canım benim kızıma pansuman yapılıyor hergün.hanımefendi küle basmış.kocaaa şehrin göbeğinde kül bulmuş:((canım benim çok saol eksik olma.sanada eltinede tekrar geçmiş olsun.

derya dedi ki...

Cevil'cim iyi akşamlar bende çok severim simiti bana kalsa evde 3 erkek olmasa inan yemek yapmam karpuz,peynir,domates,salatalık ve simit yeter offf sana afiyet olsun canım,öptümmm

Ayse Pamuk dedi ki...

bende çok severim simiti utanmasam 2 tane yerim afiyetler olsun

RUMEYSA dedi ki...

merhabalar beni ziyaret etmişiniz bende uğrayayaım dedim gerçektende simit salta domates çok iyi bi fikir...

bizde bu sabah farklı bişey yapalım diyoduk ama cnm istedi gidip simit alıcam :)

Leyla Poyraz dedi ki...

Sevilcim kahvaltılıklar süper olmuş..
bende çocuklarımda çok severim simiti.öpüyorum canım. Rabbim kolaylıklar versin..

Adim: Huriye dedi ki...

Sevilcim canim benim inan yeni gordum (ben dalmistim tariflerimi buraya geçirmeye) gormemisim,çok çok geçmis olsun eltin için,bu durumu bende yasamistim ve ne kadar zor oldugunu biliyorum allah yardimcilari olsun,eminim ki daha bir suru allahin izniyle evlatlari olur. O bebisler cennete.
Canisi simiti bende çok severim hemde çok çok,alsam mi bu tabagi!!
Sevilcim destekçi yorumun için çok tesekkur ediyorum yardimci olmana da sevindim biraz tedirginim acaba yapa bilirmiyim diye,canim sunu sana sorucaktim simdi burada ben yeniyim biliyorsun ve yavas yavas ogreniyorum,arkadaslarimin etkinlik için yolladigi tariflerinden kendi sayfalarinda kopyalayip benim yazi olustur kismina (yani beyaz sayfaya) yapistiramiyorum,nasil yapçam bilmiyorum inan çok uzgunum deniyorum deniyorum olmuyor resim kopyalanmiyor,nasil yapicami bilmiyorum,yardim edersen çok sevinirim aslinda soracagim çok sey var daha bu etkinlik için ama hepsi birden olmasin kafani sisirmiyeyim,opuyorum canim.

Anonymous dedi ki...

selam sıcak sımıte hıç kımse hayır demez afıyet olsun

 
BLOG designed by