PORSELEN DEMLİKTE 34. HAFTA
154. TARİF ADI: DERYA KUZUSU FIRINDA USKUMRU BALIĞI
GÖNDEREN: http://susamcorekotu.blogcu.com/
Balıkçıya gittiğimizde bize uskumruyu tavsiye ettiğini şimdi en yağlı dönemde olduğu için,çok lezzetli olduğunu ve yağsız pişirmemizi söyledi.Haklıymış harika bir lezzeti vardı bizde dediği gibi yaptık yani:
Balıkları temizleyip,yıkayıp,tuzladık,fırın tepsisine yağlı pişirme kağıdının üstüne yerleştirdik.(yağ,,un kullanmadık)mükemmel bir şekilde pişti,kızardı ve çok önemli mutfak balık kokmadı,tepsi kirlenmedi.
YARADANA VERENE ŞÜKÜRLER OLSUN.
Mayalı Peynirli Poğaça
-
Mayalı tarifler insanlara biraz zor gibi görünür.
Eğer bazı püf noktalarına dikkat eder iseniz emin olun çok yumuşacık bir
poğaça hazırlayabilirsiniz.
*Ma...
9 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder