PORSELEN DEMLİKTE 34. HAFTA
220.TARİF ADI: kabuklu kabak tatlısı
GÖNDEREN: http://safiyece.blogcu.com/
MALZEMELER...
Orta boy bir tane kabak
2- Su bardagı toz şeker
1- Paket krem şanti
1- Fincan ceviz petegi
YAPILIŞI...
Kabagı akşamdan içini temizleyip kare kare kesip hazırlıyoruz şekerleyip ertesi gün pişiyoruz kendi suyu ile su eklemeden piştikden sonra sogumuya bırakıyoruz .Krem şanti ve ceviz petegiyle izerini ilave ederek servise hazırlıyoruz .Birde böyle deneyin ben kabugunu soymadım AFİYET OLSUN
Mayalı Peynirli Poğaça
-
Mayalı tarifler insanlara biraz zor gibi görünür.
Eğer bazı püf noktalarına dikkat eder iseniz emin olun çok yumuşacık bir
poğaça hazırlayabilirsiniz.
*Ma...
9 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder