PORSELEN DEMLİKTE 34. HAFTA 249. TARİF ADI: ÇITIR TAVUK PANE GÖNDEREN: http://susamcorekotu.blogcu.com
Çıtır çıtır tavuk ve patates yemek için;
Yetecek kadar tavuk baget,but,kanat vs,
1 yumurta,
Pane harcı için;
1 kaşık un,
1 kaşık galeta unu,
1 kaşık mısır gevreği,
Tuz,yeni bahar,pul biber ve tavuk baharatı
Tavuklar 10 dk kadar haşlanır,önce çırpılmış yumurtaya sonra karıştırılıan pane harcına bulanır ve kızgın sıvı yağda arkalı önlü kızartılır.Tabii olmazsa olmazlardan patates de kızartılır salata ve pilavla birlikte yenir
Mayalı Peynirli Poğaça
-
Mayalı tarifler insanlara biraz zor gibi görünür.
Eğer bazı püf noktalarına dikkat eder iseniz emin olun çok yumuşacık bir
poğaça hazırlayabilirsiniz.
*Ma...
9 yıl önce
0 yorum:
Yorum Gönder